BPC och Lyckos mig

Mumin bullet proof coffee

På agendan: Dricka BPC, dvs Bullet Proof Coffee med Jessica och sedan B A C K T R Ä N I N G. BPC ger en verkligen en riktig energikick och jag är just nu lite beroende. Jag har även fastnat för smaken, men dricker det inte för snabbt för då kan man bli lite illamående. 

 Jessica frej

OCH sedan? Då ska jag hem till denna fantastiska människa och äta middag. Som jag har längtat sedan vi spontanbestämde det i måndags. Som jag skrattar när jag träffar Jessica och som jag avhandlar det ena och det andra. Jag har massor att prata med henne om just nu. Lagrat upp, för vi har inte hunnit prata på några veckor, eller i alla fall två. Så lyckos mig som dessutom kommer få god mat ikväll. 

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *