Antipasti misti och bubbel

Småplock och gott bubbel, finns det något bättre? Sociala måltider där man sitter länge och äter, småpratar och småsmuttar. Älskar plick plock..

anti pasti mia moscato

Häromdagen blev det Antipasti från Zeta och Italian Cousins och till det nytt favoritbubbel Mia Fresh & Crisp.

Mia moscato

Mia Fresh & Crisp har inslag av päron, fläder, apelsinskal och citrus och passar utmärkt till Antipasti. Väldigt väldigt prisvärt dessutom. Den där hättan till korken var så snygg att jag övervägde att spara den, till något. Tycker generellt att bubbel passar bäst när man har en massa olika smått och gott.

DSC_0063

Så härlig antipasti: Strimlade soltorkade tomater (så perfekt med små strimlor), tapenade, stora oliver och inte minst Crème på kronärtskockor (som alla blir helt galna i, med rätta) till massa lufttorkat, crostini och filoncini.

DSC_0084

En rejält stor Parmigiano Reggiano som du bryter stora bitar på med kniv, det blir godare så. Det här är en Parmigiano Reggiano lagrad i 24 månader från The Italian Cousins som har massa italienska läckerheter. Ni vet att parmesan är bra för magen? Superbra att ge barn att knapra på för deras magar och barn brukar gilla parmesankonsistensen.

zeta antipasti

zeta fuet

Fuetkorv lärde mig att älska när jag och Rose-Marie var i Barcelona. Den här är från Zetas sortiment. Det här är verkligen alltid min sorts favoritkväll, lite av ditt och datt. Man blir också så lagom mätt när man äter lite i taget.

zeta

Linda

2 kommentarer

  1. Det här ser ju hur gott ut som helst och jag älskar också plockmat, älskar att man får så många olika smaker och texturer och att man kan välja lite som man vill.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *