Läskande Grapefruktjuice och reflektioner

Hade riktig craving efter Grapefruktjuice idag när jag kom hem..färskpressad..svalkande..Mycket is..

Grapefrukt juice

Har cyklat från och till jobbet i två dagar nu, ungefär 2 mil fram och tillbaka. Skönt som bara den. Jag kan fortfarande inte springa med foten efter operationen. Frustrerad som bara den över att det gör ont och att jag inte kan ha vilka skor som helst. Cykla är så skönt då, även om det känns livsfarligt här och där i Stockholm att cykla. Men jag har hjälm, knallgul självlysande väst med reflexer. Har ni hjälm när ni cyklar? Min diskmaskin är kaputt och på torsdag kommer en servicetekniker från Siemens. Närmre 1 000 kr tack och hej för att titta på den, sedan antagligen massa mer för att åtgärda. Värt det? Är rätt kär i min maskin. Jag har en öppen planlösning och den här från Siemens är extra tystgående och besticklådan är allra högst upp, praktiskt.

Linda

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *