Doft av Viol, Klöver och Nytvättat – Village Candle

Village Candle

Starkt beroende av dessa doftljus från Village Candle. Varm doft av söt viol blandas just nu med doften av nytvättat här hemma. Ren njutning. Jag eldar just nu på Pure Linen och Violet Blossom, för att mixen är så himmelsk. Vill aldrig att de ska ta slut. Samtidigt kan jag inte vänta på att det ska bli dags för Fields of Clover som hur otroligt det kan låta luktar exakt som massa klöver på en äng. Jag är ju ett starkt fan av Village Candles ljus.

Deras ljus är av högsta kvalitet. Förpackade i gamla syltburkar är ljusen tillverkade i sojavax, vilket innebär att de är miljövänliga och inte ökar CO2 halten i atmosfären. De är alltså giftfria och sojavax brinner upp till 50% längre än paraffinljus. De har dubbla vekar och sotar inte och är alltså mer brandsäkra. En sak som jag gillar skarpt med dem är att vekarna har en säkerhetsmarginal som gör att de slocknar innan de brunnit precis hela vägen ner och på så sätt spricker inte glasen. Du hittar deras ljus på t ex designforhome och design54. Prisvärda ljus och dofter från himlen.

Nu dax att släcka ljusen och gå och lägga sig i dofterna som dröjer sig kvar länge efter du släckt dem. Gonatt!

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *