Världens Bästa Jessica och Världens Bästa Pasta

Lyckan att någon annan fixar middagen i vardagsstressen. Sådant där man drömmer om, men som inte händer…

pasta med mynta

OM man inte som jag har en vän som Jessica som bara sådär säger att hon kan komma över och laga mat på en torsdagskväll och dessutom ger mig en selfiekurs.

DSC_0124

Mina barn är överförtjusta i Jessica och Annie hoppade ut i trapphuset och slängde sig om Jessicas hals när hon kom och Magda hade ritat regnbågsteckning till Jessica, sitter i hennes knä och kallar henne ’Våran Jessica’. Vad mysigt att äta ihop också. Vet ni denna pastan var bland det godaste jag har ätit: Pecorino, bacon, tomater, crème fraiche och MYNTA. Att ha i mynta hade jag nog aldrig kommit på annars. Myntan blir WOW i den här kombon. Testa. Det exakta receptet kommer ni få på Bingobloggen, så håll koll där.

räksmörgås med ingefära mango chutney chili

Nämen, trodde ni att det bara var en rätt. NIX, Jessica gjorde en förrätt till oss också Glutenfritt formbröd med en räkröra på creme fraiche, ingefära, chili och lite mango chutney. Barnen tyckte det var lite starkt men smakade. Jag, jag tyckte den var kanoners och lagrar den som en väldigt bra förrätt. Så bortskämda vi blev.

PicMonkey Collage

Och när jag kommer ut efter att ha nattat barnen då står Jessica och diskar..Men jag stoppade henne halvvägs. Hon hade dessutom med sig en box som jag verkligen vill rekommendera Allegro. Väldigt gott rött vin som passar perfekt till pasta och bara sådär. Sedan blev det selfiekurs med många tricks och tips och massa prat förstås. Barnen tycker så så mycket om Jessica och Magda undrade direkt på morgonen var Jessica var någonstans och var lite ledsen att hon inte var kvar. Jessica gillar ju leopardmönstrat och i morse hade jag en necessär ståendes i badrummet med leopardmönster på insidan. Magda var helt säker på att det måste vara Jessicas.

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *