Miss Sunshine på middag

Hade en sådan välbehövligt underbar kväll igår.

DSC_0131

Jessica kom på middag och vi hade en helkväll med prat om allt, allt, allt. Hon är verkligen en sådan människa som sprider totalt solsken omkring sig och det är alltid massa skratt saligt blandat med djupt prat.

DSC_0091

Vad vi åt. Jag lagade middagen den här gången. Det bidde årets första Aperol Spritz och genast så blir det ju sommarkvällsfeeling. Till Ricotta med tomater, kapris, mejram och såklart glutenfria tillbehör.

DSC_0113

Glutenfria grissini, kex och även lite fuetkorv, lufttorkat och Sempers glutenfria chips som jag fastnat för. Det var lite klurigt att hitta glutenfria grissini, men hittade faktiskt på min vanliga butik, till slut.

Lammracks chevrepannacotta

Middag blev lammracks med pistagecrust, torkade och smulade oliver, chevrepannacotta (kommer recept) och sallad med färska fikon, apelsin, ruccola (dressing på 3 msk olivolja, 2 msk mangobalsamico)

DSC_0127

Till det ett ny favorit Shiraz som vunnit många priser, Fox Creek Red Baron.

nana ice cream

Och Nana glass till efterrätt, gjord på nyttigheter: fryst banan, jordnötssmör och lite sojamjölk. Blir dundergod glass av det hela. Dessutom så bara mixar du det på någon minut så är det klart. Hur var er fredag?

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *