Vårfräsch

Fick en jäffefin Goodiebag för ett tag sedan med produkter från Make Up Store och Scarf med silverprickar längs med ena sidan och väska från Flash. Hade helt glömt bort , men nu har jag testat allt och det är så fina grejer. Allt finns eller kommer finnas i butik under våren.

Flash Make up store

Produkterna från Make Up Store är underbara: Ultra Light Foundation – Lätt, oljefri och halvtäckande, väldigt fräsch, Gleam dream (Rose) – Rosa,guldskimrande highlighter som kan användas som primer, ögonskugga, som highlighter till rouge ovanpå smink och både på kroppen och i ansiktet och High tech lighter (Nova) – Kan ha den överallt där man vill ha lite skimmer. Jag har använt den som ögonskugga och som rouge.

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *