Crispy fries

Crispy fries från MAX är min stora svaghet just nu. Jag äter annars så nyttigt och medvetet, så tillåter mig lite crispy fries då och då.

Max crispy fries hamburgare mumin lilla my

Jag säger alltid vid beställningen att jag vill ha Crispy Fries och de förklarar att det är de enda fries de har. De är så perfekt krispiga, smakar mycket potatis och har en gnutta skal kvar, tur att jag inte bor granne med MAX.

Max crispy fries hamburgare mumin lilla my

Målet denna gång var också att utöka vår uppsättning med muminglas med två Lilla My glas som barnen propsade att de måste ha. Så innan jag ens beställde så frågade jag om det var Lilla My glasen man fick i barnmenyn, så snälla för det fick vi. Barnen har varit osams här hemma om det enda Lilla My glaset vi hade, så nu har vi tre, perfekt. Ja, ja lite overkill med dipper.

DSC_1154

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *