Årstiderna och Påsklyx

Påsklyx: Ekoägg, godaste chokladen i världen från danska Summerbird, spröda ekologiska sparris och krispigaste ekolöken.

Årstiderna

Fick den här leveransen från Årstiderna. Allt från dem är alltid av högsta kvalitet, ekologisk, hälsosamt, levereras ända hem till dörren, har ett hållbart tänk och precis allt är så himmelskt gott. Deras juicelåda testade jag i höstas. Man fick med recept och jag juicade så det stod härliga till. Har ni inte testat Summerbirds choklad så bara måste ni testa. Nu ska jag färga in äggen med skalen från löken och bara låta påskkänslan ta över.

Ps. Vill ni hinna få en påskleverans från Årstiderna ända hem så skynda in och beställ. Egentligen var sista dagen för påskbeställningar igår, men funkar kanske om ni gör det bums nu.

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *