Helgtips: Lakrits- och Glassfestivalen

(Lånad bild från Lakritsfestivalen)

Den här helgen är det Lakritsfestivalen, och inte bara det, det är samtidigt under samma tak premiär för Glassfestivalen. Festivalen är både lördag (10-19) och söndag (11-18) . Man får alltid provsmaka överallt, det är roliga saker som händer på scenen, nyheter som introduceras och trevliga människor. Du kan verkligen hitta allt i lakritsväg (och glassväg) där från lakritspulver, tvålar med lakrits, isländsk lakrits, smaksatt lakrits och förstås alldeles vanligt lakrits.

PicMonkey Collage

Jag tror tyvärr inte att min fot kommer fixa att stå upp så mycket och att halta runt i en megatoffel är INTE roligt alls. Men går ni dit så rekommenderar jag varmt alla Haupt Lakrits produkter, Calles och Saltlakritssåsen som har gjort succé…

PicMonkey Collage

…För att inte tala om precis all lakrits från Island…alltså, nu blir jag så sugen ändå på att gå. Kanske kikar förbi där en liten sväng ändå. Grymt sugen på lakrits och grymt nyfiken på glassfestivalen.

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *