Vill du skratta?

Som vi skrattade igår då vi fick se de två första avsnitten av Unbreakable Kimmy Schmidt. Jag var långt ifrån övertygad efter första avsnittet, efter det andra såld.

Netflix firade sin nya serie The Unbreakable Kimmy Schmidt (som de tagit över från NBC) med en sann myskväll tillsammans med tjejerna i deras Stream Team. Jag fick följa med Rose-Marie som är med där. Ni vet, jag är ju sedan min sjukskrivning Netflix största fan. Komediserien av Tina Fey och Robert Carlock handlar om Kimmy som varit fången 15 år, tillsammans med fyra andra kvinnnor, i en bunker av en galen undergångspastor. De befrias och får reda på att världen inte alls gått under. Kimmy anländer till New York och tar sig an staden och livet som vore hon från Mars. Det är så rappa dialoger, så mitt i prick, så feelgood, sådan skruvad igenkänning och så roligt. Men som sagt jag såg inte hur bra den var förrän efter andra avsnittet. Då såg man hur genomtänkt det hela var.

Netflix Unbreakable kimmy

Vi blev bortskämda bortom allt med en specialkomponerad urgod drink med gurka, sockerlag, citron, ananasjuice och pepparrot (ni ska få receptet imorgon tänkte jag), sedan var de läckra hamburgare och fiskburgare, cake pops och specialgjorda mini cup cakes. Medan vi åt spelade en DJ och vi småpratade jag, Rose-Marie, Mia och Teresa…och sen hade vi cirka 10 tjejer en hel biosalong för oss själva för att se de två första avsnitten av Unbreakable Kimmy Schmidt i 100% lugn och ro. Så lyxigt!

DSC_1028

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *