Nya Muminglas till fikat

Muminglas Max

Sötaste gladbudet kom igår kväll. Mumintrollet fyller 70 år i år och det firar Hamburgerkedjan MAX genom att ha Mumin som återkommande karaktär på leksakerna i barnmenyn under hela året. Först ut är fyra dricksglas med Muminmotiv, dessa fyra ovan (Muminmamman står lite bakom). Gissa om barnen blev glada? Jag blev också glad för Muminglasen från MAX är så vårigt glada i färgerna. Magda paxade direkt Lilla My glaset (Jodå, finns några likheter dem emellan), Annie Mumintrollet och jag Kärleksglaset. Blir till att hänga lite på MAX och samla på sig några fler glas till gäster som kommer på besök, jag får väl också välja barnmenyn då.

Ps. Efter de 4 Muminglasen kommer bl a plånbok,pussel,solskydd, spel,badboll, skolkit och matlåda med Muminmotiv.

Linda

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *