Min första serie någonsin

Hur konstigt det än kan låta så har jag aldrig tittat på en serie. Inte en hel serie, en hel säsong av något. visst har jag sett något enstaka avsnitt här och där av Vänner, Sex & the City, 24 och kanske någon till, men det är verkligen något enstaka avsnitt som det har handlat om. Precis innan jag opererades så registrerade jag mig på Netflix (och första månaden är ju gratis). Ja, och som jag har plöjt avsnitt av Downton Abbey, jag har redan sett klart hela säsong 1 och 2 och har börjat på säsong 3. Jag är så otroligt trött efter operationen och då är det hur skönt som helst att bara ligga och titta på avsnitt och drömma sig bort. Supermys faktiskt. Älskar den brittiska atmosfären, kläderna, intrigerna och att det är om tjänstefolket lika mycket som aristokratin. Vad tittar ni på, har ni någon bra serie att rekommendera när jag tittat klart på de 4 säsongerna av Downton Abbey?

och så köpte jag en Chromecast på Elgiganten. Man sticker in den i HDMI ingången på TVn och sedan ser man på TVn istället för mobil eller Ipad. Man kan sitta och klicka på Ipaden och så visas det på TVn, riktigt fenomenalt.

Linda

3 kommentarer

  1. Mr Selfridge är bra! The Fall är lysande. Modern Family är jätterolig. Tre korta förslag, jag ser alldeles för mycket på serier 🙂

  2. Har du Netflix?

    Isåfall vill jag tipsa om Orange is the New Black, Drop Dead Diva De håller jag på att kolla nu 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *