Indiska – Vår och Sommar 2015

Spektakulära och pimpade Bergrummet på Skeppsholmen var Indiskas ingång för sommaren 2015

Indiska

Det är alltid lika spännande vad de har hittat på till varje visning, Jag älskar ju Indiska och deras otroliga förmåga att förnya sig, våga ta ut svängarna samtidigt som de är trendmedvetna och håller kvar sin alldeles egna färgsprakande stil.

DSC_0156

Grönt har setts väldigt mycket på alla visningar för vår och sommar, även hos Indiska. På alla olika visningar av vår- och sommarnyheter så hör man att blått är vårens och sommarens färg, men jag tycker det är genomgående otroligt mycket grönt i olika toner. Så förtjust i nya porslinet. färgen, mönstret och de lite annorlunda formerna.

INDISKA SOMMAREN VÅREN 2015

Blått i alla toner från indigo, mörk denim till ljusare toner kommer vi se mycket av hos Indiska under senare delen av våren och sommaren. Material som ljust trä, bambu och terrakotta och inte minst makramé hittar du på Indiska framåt sommaren.

Indiska våren sommaren 2015

Den här lilla guldpalmsskålen, så ljuvligt kitschig

Indiska våren sommaren 2015

Indiska är världsbäst på turkos. Nu kommer ett nytt crackleporslin och jag vill ha allt: glasskeden, skålarna (!) och inte minst de höga muggarna. Ja, och missa inte lilla flaskan i klarglas med fågel. Fin till dressingen.

DSC_0234

I sommar blir vitt, svart och grått viktiga färger och material som stål och klarglas kommer vi se en hel del av.

Indiska sommaren 2015

Indiska sommar vår 2015

Inspiration till balkong och uteplats, kan knappt vänta

Indiska sommar vår 2015

Lite närmre sommaren kommer blommor på materialen och starkt grönt,blått, orange och rosa: Färgexplosion

Indiska sommar vår trend nytt 2015

En vattenbehållare i klarglas är verkligen högsta trend och jag tror vi kommer se många i sommar. Indiskas version är grym: enkel i designen och lagom stor.

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *