Nytt och spännande

Tänkte att jag en gång per vecka skulle visa upp mat- och bakrelaterade nyheter som jag fått testa och tycker är tillräckligt intressanta för att tipsa er om.

PicMonkey Collage

Vi börjar med en spännande vegetarisk nyhet: Champinjonburgare från ICAs nylansering av serien Gott liv med vegoprodukter som falafel, sojakorv och grönsaksbollar. Champinjonburgaren med getost och valnötter gillade jag för strukturen, mättnadskänslan och smaken. Den smakar mycket av champinjoner, så det måste man gilla för att tycka om den här sortens burgare.

PicMonkey Collage

Andra roligheter på marknaden är Fazer nya chokladsmak Salty Popcorn. Jag åt upp nästan hela kakan själv. Den smakar verkligen popcorn, men på ett dämpat sätt. Polarica har lanserat Rensalami och Älgsalami. Favoriten hos mig och Annie blev rensalami. Smakrik och supergod. Svenskt kött/UGGLARPS har två praktiska förpackningar med Pulled gyros (griskött) och Pulled tacos (nötkött). Bara att sätta in i ugnen eller micron så har du riktigt gott kött. Missa inte att saftiga och söta Florida Grapefrukt är i säsong mars ut. Läkerol har kommit med sin Salty Caramel som smakar Dulche de leche. God men kanske inte så mycket halstablett, de kommer även med DentaFresh, små tuggtabletter med en hög xylitolhalt som återställer syrabalansen i munnen efter en måltid. Polarbröds Havrevinkel är mina barns favorit just nu. Det är tunt och går lätt att lägga ihop, stapla och dela på mitten. Bröd bakat på egen vindkraft av miljömedvetna Polarbröd. Valio har lanserat en serie med krämig & mild yoghurt.

DSC_0643

Calle och Saltlakritssåsen är en kanongod glassås som smakar som ett mellanting mellan fudge och kola. Äter man den kall så är den som fudge, värmer man på den lite blir den mer flytande som en sås och lite starkare saltlakritssmak. Farligt god. Det tillverkas endast ca 80 burkar per vecka, så kika var du hittar den på Cederströms sida. De ha räven underbar kolasås och chokladsås i sortimentet.

Linda

En kommentar

  1. Saltlakritssåsen låter så otroligt god, mums 🙂 Fazers choklad brukar vara goda. Kram och hoppas din fot/tå känns bättre.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *