Annies present

DSC_0123

Min älskade lilla dotter. Hon har under flera dagar arbetat på att göra den här fina asken, i smyg i skolan, till mig. Den fick jag igår när hon kom hem från skolan. Ett litet hårband hade hon knåpat ihop också. Annie frågade hela kvällen om hon kunde hjälpa mig med något, hon sa att jag kunde fråga henne om vad som helst. Hon är så omtänksam. Idag är jag själv hemma. Magda är med sin pappa och Annie sover över hos vänner. Hon har varit med sin nära vän Nora på balett och nu är hon med på kalas. De har det bra båda två. Jag vilar bara. Men doktorn sa att jag ska försöka använda foten hemma så cirkulationen är igång osv. Det gör riktigt ont idag, av den enkla anledningen att bedövningen har släppt. Tar mina smärttabletter, men det känns ändå. Blir trött av tabletterna. Orkar inte så mycket.

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.