Operation på G

DSC_0021

Kvällen har gått åt till förberedelser inför operationen imorgon bitti. Innan operation så ska man tvätta sig 3 gånger (!) med desinfektionsmedel. Så jag har duschat och tvättat håret två gånger. Imorgon urtidigt ska jag duscha, tvätta, skrubba en omgång till. Jag får heller inte äta något 6 timmar innan operation och inte dricka något annat än kaffe, te, vatten upp till 2 timmar innan operation. Borde gå och lägga mig, men kan inte riktigt sova, lite lätt nervös.

Noa Relaxation

Har passat på att dricka en flaska Noa Relaxation och te. Tankat in vätska och bra saker. En flaska Noa innehåller L-theanin motsvarande 15 koppar grönt te samt 50 g citronmeliss. Bara naturliga saker. Smakar lite åt iste-hållet. Den sägs minska stress och öka fokus. Håll tummarna för att allting går bra.

Linda

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *