Internationella Barncancerdagen

http://youtu.be/v5mRom0y-DA

Idag är det Internationella Barncancerdagen. Stefan Sauk, Björn Ranelid, Zinat Pirzadeh, Marie Richardson, Tobias Karlsson och Alexandra Dahlström uppmanar svenska folket att delta i kampen mot barncancer genom en kortfilm.

Barn som är drabbade av cancer har ofta nära till leken och skrattet trots den svåra situation de befinner sig i. Men sjukdomen och behandlingen är smärtsam, så stunderna är många när skrattet är långt borta. Idag är det internationella barncancerdagen och vi går samman för att skänka glädje, skratt och hopp till de hjältar som kämpar för livet mot sin cancer.

Så passa på att visa ditt stöd idag genom att #delaettskratt med en skojig selfie eller skrattfilm och skänk 50 kronor till barncancerforskningen genom att SMS:a HOPP till 72 900.

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *