Tredje Penicillinkuren – Håll tummarna

DSC_0005

 

Denna här, som för fullt övar på att böja fransarna, är nu inne på sin tredje penicillinkur. In i bomben trött på det hela, men det är inget mot vad hon måste vara. Hon har ont i magen av penicillinet, är trött och snarstucken som bara den. Det började med att jag trodde hon hade allvarliga brännskador på fingret och undrade hur hon hade fått dem. Läkaren konstaterade snabbt att det var svinkoppor och hem med penicillinkur 1 och kräm (flera hundra kronor). I slutet av den kuren hade det hela bara förvärrats och hon hade sår över hela kroppen och feber. Tillbaka till doktorn, som tog odling och sa att det var svinkoppor orsakade av stafylokocker, en annan penicillin ordinerades. Under penicillinkur 2 började det se bättre ut, men då ringde doktorn och berättade att odlingen hade visat att det inte var stafylokocker, så då ville han titta igen på henne och penicillinkur 3 skrevs ut. Håll tummarna nu! Snälla!

Linda

3 kommentarer

  1. Håller tummarna för lill tjejen !! Fast det borde vända nu finns väl inte så många fler kocker att välja på ??

    Vicki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *