Speja och Alva

DSC_0308

 

Igår kväll mötte jag och Annie upp min snart 15-åriga systerdotter Alva på Centralstationen. Vi ska få ha henne hos oss hela helgen. Så underbart. Jag har också bakat glutenfritt, igen. En Speja-limpa blev det den här gången. Som vanligt efter Jessica Frejs och Maria Blohms recept i succéboken Nytt bröd. Det är det perfekta brödet till en ostbricka med hasselnötter, valnötter, aprikoser och russin. Nu ska vi iväg och åka skridskor och sedan bio. Hoppas er helg har börjat lika mysigt.

Linda

2 kommentarer

  1. Oj vad brödet ser mumsigt ut. Recept? Har dock svårt att hitta alla ingredienser här i Medelhavet men jag kan nog trixa till det ändå 🙂 Titta gärna in i bloggen min och kolla om du hittar ngt smaskigt 🙂

    • Brödet är så gott. Receptet finns i Nytt Bröd av Jessica Frej och Maria Blohm. Den boken finns i bokhandeln, på nätet och t o m på ICA Maxi. Ingredienserna är bl a bovetemjöl och psylliumfröskal som man nu för tiden rätt lätt hittar här:-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *