Pulkabacke med utsikt, kalv och korv

DSC_0131

Har ni en fin söndag? Vi har precis kommit hem från Nyckelviken. Kär i det stället. Vi har varit där mest hela förmiddagen. Där finns en lång pulkabacke med utsikt över vattnet. Den är sådär lagom brant så att det går undan men att man ändå stannar av mot slutet.

DSC_0117

En liten ny kalv kikade ut också. Men de har även stora kaniner, höns, grisar och hästar som barnen kan rida på för en 20-lapp.

Nyckelviken

Annie åkte snow racer, Magda pulka, men hon försökte ta Annies snow racer. Det är aldrig sådär knökfullt här i backen utan lagom mycket folk.

DSC_0162

Massa utegrillar och man kan sitta inne eller ute vid bord och äta. Folk är verkligen finurliga vid grillandet. Roligt med köttbullar och ostkaka. Jag kanske tar med mig hummer nästa gång. Den här gången blev det ICAs äppel- och baconkorv i deras korvbröd på surdeg, hur gott som helst.

DSC_0167

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *