Fräsch start på 2015

Igår kväll häll jag på till sent med att göra en grej som hängt över mig länge. Kylskåpet. Jag har bara boffat in saker och när jag öppnat dörren så har det många gånger ramlat ut burkar som gått sönder, gräddpaket där grädden flugit ut över hela golvet osv.

Kylskåpsrensning

Men icke mer! Första jobbdagen idag och ville vara på banan med så mycket som möjligt, så jag rensade och städade ordentligt.Vad jag har rensat och slängt. Speciellt burkar. Jag hade till exempel 3 stora burkar med rödbetor, 2 med majonäs, 3 med kapris osv. Så blir det lätt när man inte ser vad man har och så går man och köper på sig ännu en burk. Nu ska jag verkligen se till att använda upp det jag har och hålla ordning. Man mår mycket bättre då, i alla fall jag.

DSC_0025

Jag bakade också bröd och gjorde en omgång med granola, så nu är vi redo för jobb, dagis och skola. Jag gör den här granolan efter mitt favoritrecept och sedan blandar jag upp med lite olika saker. Igår med corn flakes, kokos och ekologiska bananchips. Brödet är ett filmjölksbröd och också mitt favoritrecept. Blanda lite fritt 7½ dl mjölsorter. I receptet står det vetemjöl och grahamsmjöl. Jag bytte jag ut en del av mjölet mot nyponpulver och pofiber och det blev hur bra som helst.

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *