Dagen och Vinnare av lucka nr 23

DSC_0006

Är ni lediga? Vad gör ni? Jag har haft så fina dagar med barnen. Just nu är Magda bortrest med sin pappa och jag och Annie är på tu man hand. Vi har åkt skridskor idag och druckit varm choklad. Flera timmar på eftermiddagen spenderades på att bygga ihop ett 3D pussel hon fick i julklapp. Alltså, det satte verkligen mitt tålamod på sin spets, men ändå mysigt. Jag har ju helt missat att förmedla Lucka 23 i kalendern, vassego och grattis kära läsare och vinnare.

Sonja

”Kom igång med 5:2″ får jag mest glädje av då jag ska sätta igång med just 5:2-dieten nästa år och behöver då recept och självfallet motivation till att fullfölja den!

Ps. Boken släpps först 9 januari så då skickas den direkt till dig, Sprillans ny:-)

Jeanette R

Även om jag har många av Ulrikas böcker väljer jag Nytt fikabröd som skulle göra glutenintoleranta dottern glad.

Erika

Jag skulle vilja vinna ”Hälsosam familj på 30 dagar” för att få ny motivation och inspiration till ett långsiktigt bättre liv

Linda

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *