Massor med Vinnare

DSC_0023

 

Godaste förbereda-inför-ju-drycken: Vin chaud, lite som glögg, men inte alls lika sött.

Ni kan aldrig ana hur svårt det är att ta ut vinnare, då jag vill ge er alla en julklapp var. Så många av er skrev helt underart fint i kommentarerna om era män och pappor till barnen, söner osv. Här kommer några, förhoppningsvis, glada vinnare:

Nivea kit

Heléna

Skulle jag vinna skulle jag gömma grejerna då döttrarna ALLTID använder upp allt som finns, jag hinner aldrig med =(

Julianna

Min hud den saknar fukt och med vill jag få bukt.

Därför vill jag denna presentlåda från Nivea vinna.

Den skulle med glädje bringa när jag åter får

en hud som är mjuk och len.

Lina

Min flickvän och jag kom överens om att inte köpa massa saker till varandra då hon inte kommer vara hemma över jul. Hon glömmer oftast att köpa dessa saker men hennes hud, liksom alla andras blir torr. Men tanken att köpa lotion eller något mjukgörande slår henne aldrig. Tror detta kit skulle vara perfekt, skulle skicka det till henne med posten så hon påminns om hemma.

 

Outfittery

Anna L

Tiden är knapp

jag får vara rapp

vill vinna till min kille

som nya kläder önska sig ville

Jan

Låter som en bra deal som ger mig början till en ny stil!

Emma J

Jag skulle vilja vinna denna fina vinst till min underbara make som alltid lyckas lugna mig i alla situationer. Han är värd att få en uppdaterad garderob!

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *