Årets Pepparkakshus, julgran mm

Pepparkakshus

Alltså så trött och sliten efter allt julstök. Det tar minsann lite tid också att rodda runt en julkalender. Sen är det ett sjå med att baka, slå in julklappar, handla julmat och planera upp dagarna. Delarna till pepparkakshuset (eller snarare mandelmassehuset) har legat klara i flera veckor. Äntligen fick vi ihop dem, det blev en liten timmerstuga. Har ni fått ihop ett pepparkakshus i år?

DSC_0035

Ikväll ska jag faktiskt släppa julbestyren helt och gå ut på julbord med nära vänner. Det ska vara ett fantastiskt julbord. Blir mitt första i år. Jag var alldeles för trött då vi skulle på julbord med jobbet, så hoppade det för att få sova lite. Men ikväll så. Kika in på in Instagram ikväll så får ni se #matstugan. Ha en så fin kväll och glöm inte njuta lite och känna in julkänslan.

DSC_0092

Hade bestämt mig för att inte ha en gran i år, men kände ett plötsligt måste att ha en gran för det är så otroligt mysigt. Rätt beslut för barnen blev väldigt glada och det var roligt att lägga julklapparna under granen.

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *