Matstugans Julkalender – Lucka nr 19

19dec

Stormsteg mot jul, och medans jag delar ut julklappar för fullt till er så har jag faktiskt inte köpt en enda själv. Bakom dagens lucka gömmer sig något jag verkligen skulle kunna tänka mig att ge bort i julklapp i år för ”Ingen har allt, ingen har nog med upplevelser”. Har ni gissat rätt? Idag är det Ticnets tur. EN vinnare får ETT presentkort på 400 Kr hos Ticnet. Just nu är jag grymt sugen på att boka biljeter till Trollkarlen från OZ för mig och barnen och Evita

ticnet

 

Så här tävlar du:

För att vara med och tävla, svara på frågan nedan och lämna en motivering till varför du vill vinna. Tävlingen avslutas ikväll kl 23.59.

Just nu är jag grymt sugen på att boka biljeter till Trollkarlen från OZ för mig och barnen och Evita för mig och någon kompis. Vilken upplevelse hos Ticnet är ni nyfikna på?

Vinnaren presenteras på bloggen, i ett inlägg, någon dag efter att den är avslutad. Glöm inte ange e-post så att jag kan kontakta dig om du har vunnit. Ev vinstskatt betalas av vinnaren. Har vinnare inte mailat adress inom 2 dagar fr o m att vinnaren har publicerats på bloggen (samma dag skickas mail till vinnaren), så väljs ny vinnare, så håll koll på inkorg/skräppost. Glöm inte följa Matstugan på Bloglovin för att inte missa någon lucka eller vinst.

Linda

52 kommentarer

 1. Vilken perfekt tävling! Jag skulle boka biljetter till Alex och Sigge – Meningen med livet häromdagen men studentplatserna var slut och ordinarie platser blir lite för mycket för mig. Älskar Alex och Sigges pod och har sett fram emot den här föreställningen så länge. Om jag vann skulle jag ta med mig min pojkvän, överraska honom med det i julklapp 🙂

  God jul!

 2. Är gärna med och tävlar. Skulle vilja se Livet är en schlager. Så jag hoppas på tur:)

 3. För lite mer än 3 år sedan gifta jag mig med världens finaste man på Wapnö slott utanför Halmstad.

  Ända sedan dess har vi sagt att vi måste åka tillbaka dit och vara med på deras evenemang ”Mord på Wapnö”, men än har det inte blivit av.

  Vinner jag så har jag ingen ursäkt att inte beställa platser. 🙂

 4. En upplevelse är en perfekt julklapp! Skulle gärna vinna och ge min mamma som aldrig kostar på sig något sådant själv. Helt klart skulle det bli Robert Wells på Malmö arena i mars 🙂

 5. Just Evita vill jag också gå på!

  Det är löjligt men sant – jag har inte varit på en enda teater/show under alla år jag bott i Stockholm – skandal va?! Men om jag vinner ett presentkort hoppas jag att det äntligen kan bli av! Håller tummarna!

 6. Jag skulle vilja ge min man biljetter till Foo Fighters som är hans favoritband.

 7. Jag skulle gärna ta med mig familjen på Disney on ice, fast jag vet att jag är väldigt sent ute…

  En riktig härlig familjeföreställning!

 8. Jag skulle vilja se A Christmas Carol om jag hade turen att vinna detta fina presentkort. Upplevelser och teater kan man aldrig få för mycket av men den senaste tiden har det varit väldigt få besök. Hoppas öka det lite med detta presentkort!

 9. Jag skulle vilja boka biljetter till ÄGD med Lindström och Schyffert. Älskar Stand-up i alla dess former och detta vore en helt perfekt julklapp till en nära vän som är ett lika stort fan som jag är.

 10. Jag vill ta med min 2-åriga Disney-älskande lilla dotter på Disney on Ice! Hoppas bara hon kan sitta still så länge showen varar!

 11. jag vill ta med familjen på nycirkus, den bästa kulturupplevelsen när man har hyfsat stora barn och däribland äldre tonåringar som inte är så pigga på familjemys.

 12. Jag vill absolut se Livet är en schlager. Min son har just kommit ut som homosexuell och jag vill gärna försöka förstå honom. Och stötta. Jag vill bjuda med honom på detta!

 13. Jag är jättenyfiken på att se Kom igen Charlie! Jag har bara hört gott om den men vet egentligen ingenting om den, förutom att min idol Robert Gustafsson och komiska genier som Suzanne Reuter och Claes Månsson är med. Ett presentkort skulle definitivt vara välbehövlig!

 14. jag skulle ge presentkortet till min underbara 85åriga farmor, som är pigg som en 25åring och helt fantastisk. Hon har länge pratat om att hon vill se musikalen Evita, och det tycker jag hon är värd:)

 15. Jag skulle verkligen vilja se black addler när den kommer, unnade mig att se Spamalot nere i Malmö en weekend för många år sedan och den måste jag helt enkelt boka för mig och min käresta.

 16. Jag skulle vilja se Evita tillsammans med min väninna i Stockholm som jag ser alltför sällan. Det hade varit ett perfekt tillfälle att få umgås och visa att jag tycker om henne även om vi inte ses så ofta pga avståndet.

 17. Jag lämnar helt över den som julklapp till min fru, som får välja vad hon vill se eller göra <3

 18. Vilka fantastiska priser du har i dina tävlingar. Jag är sugen på att få gå på Disney on ice med mitt barnbarn. Har aldrig sett Disney on ice, bara hört talas om det jättemycket.

 19. Jag är gärna med och tävlar!

  Jag skulle vilja vinna presentkortet för att överraska maken med biljetter till något roligt. Vi ber väldigt sällan om barnvakt och behöver nästa en inbokad föreställning för att komma till skott.

  Må gott!

 20. Min sambo vill se Foo Fighters i sommar så det vore perfekt att överraska honom med ett bidrag (för det är säkert dyrare)

 21. Jag skulle gärna vilja se Roxettes konsert i Kalmar till sommaren. Den får man inte missa!

 22. Jag skulle gärna se Champions of Rock, musikalen om Queen. Älskar musikaler och det är en perfekt grej att ta med tjejkompisarna på. En weekend på hotell, shopping, god mat och musikal. Blir inte bättre än så.

 23. Jag är sugen på att se Evita med Charlotte Perelli.

  Då jag snart fyller år 22/12 så hoppas jag på en överraskning.

 24. Vilken perfekt present till min kille som fyller 8 i januari. Då ska han själv få välja vad han vill att vi ska gå och titta på 🙂

 25. Längesen vi kom iväg på någon konsert nu. Skulle gärna se något på det lokala kulturhuset i stan eller Vara konserthus som oftast har ett fantastiskt utbud.

 26. hockey nörd som ja är så skulle jag självklart gå på hockey och jag skulle bjuda med en god vänn som betytt mycket för mig på det sista. 🙂 Det är han värd.. Även han är en hockeynörd så det skulle ju passa bra..

 27. Jag skulle gärna ta med min snart fyraårige son på en upplevelse. Kanske Disney On Ice…? Han har aldrig varit på bio, teater eller liknande och jag vet med säkerhet att det skulle bli ett minne för livet!

 28. Skulle så gärna vilja se Kristina från Duvemåla som ska gå på Cirkus till hösten. Såg inte den när den gick sist och nu vill jag inte missa den. Älskar musiken!

 29. Jag skulle vilja vinna för att kunna följa med mina vänner på konserter, som jag inte brukar göra för att jag inte kan spendera pengar på det. Sen har vi även haft julklappsjakt i skolan och idag var priset just detta som du tävlar ut idag, men jag hittade inte paketet tyvärr, så istället för att vara bitter över det hade det varit roligt att vinna det här istället!

 30. Jag skulle skicka iväg sambon och sonen på Disney on Ice. De behöver hitta på något kul ihop medan jag är hemma med lillebror. Han är nybliven storebror och kan behöva få full uppmärksamhet ibland och speciellt då mer tid med pappa.

 31. Jag är trött på måsten och småbarnsbestyr,

  drömmer om Disney on Ice och ett riktigt familjeäventyr!

 32. Jag har alltid velat gå på summerburst och i år vet jag att jag kan men istället har jag inte råd eftersom jag ska ta körkort. Att få gå på summerburst i år när några av mina favoritdj’s ska spela, vore verkligen en dröm. Dessutom vore det grymt att ha det som motivation för både universitetsstudier och körkort!

 33. Jag är helt klart sugen på Metallica på Ullevi, det är visserligen slutsålt men ja, det skulle jag gärna gå på. Jag vill vinna för att kunna gå med min pojkvän på någon rockkonsert/festival i sommar. Jag har alltid så dåligt med pengar så vi brukar hålla oss till att göra saker som är gratis eftersom jag inte gillar att han ska betala för mig också, det vore roligt att överraska honom med att faktiskt kunna göra något som kostar litegrann.

 34. mitt svar och motivering blir inbakad i ett.. 🙂

  jag är en trogen kund hos ticnet, jag älskar koncerter och har bokat för nästa år. jag prenuminerar på deras mail för att vara beredd på när de har något roligt event på gång, de har inget exakt just nu så därför kan jag inte säga vilket jag är sugen på, men jag är alltid beredd som sagt, dock tar det mycket av min student budget och om jag vann skulle det hjälpa sjukt mycket!

 35. Om jag skulle vinna så skulle det bli biljetter till Alex & Sigges show, meningen med livet. Det skulle bli en superbra present till min kära karl som fyller år snart! 🙂

 36. Jag skulle väldigt gärna vilja se Blues Brothers på Göta Lejon för den filmen är verkligen en gammal favorit!

 37. Disney on Ice! Gick på den för ett par år sen med brorsonen, och ända sen dess har han tjatat varje år, så när man inte har råd känns det tungt. Såg även att det ska vara figurer från Frost i år, och den filmen älskade vi båda! 😀

 38. Efter ett dödsfall i familjen som har tagit väldigt hårt på samtliga inblandade parter skulle jag vilja bjuda med mig min syster på konsertversionen av Chess. Hon älskar soundtracket och jag skulle så himla gärna vilja pigga upp henne lite för jag älskar henne så innerligt.

  Och detta stycke ur Anthem, en av låtarna från Chess, talar så himla bra för detta:

  And you ask me why I love her

  Through wars, death and despair

  She is the constant

  We who don’t care

  And you wonder will I leave her — but how?

  I cross over borders but I’m still there now

  Nu håller jag tummar och tår för att jag blir vinnaren av detta fina pris! God jul!

 39. Vad ger man till den som redan har allt? Jo, ett presentkort på en upplevelse! Att själv få välja är ganska skönt – då slipper man se glad ut för de där kliande sockarna man annars skulle ha fått 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *