Matstugans Julkalender – Lucka nr 18

18dec

18 december….Har ni köpt alla julklappar? Det har inte jag. Dagen till ära ska ni få vinna något ni kommer ha nytta av ett bra tag framöver. Idag får EN Vinnare en HALVÅRSFÖRBRUKNING av Polarbröd. Polarbröd, Sveriges tredje största producent av matbröd, satsar på egna vindkraftverk och är självförsörjande på förnybar energi. Nyheter från Polarbröd är deras Bumla med mycket surdeg och KRAV-märkta Polarknäcke ekologisk, som bakats just med förnybar energi.

Polarbröd

Så här tävlar du:

För att vara med och tävla, svara på frågan nedan och lämna en motivering till varför du vill vinna. Tävlingen avslutas ikväll kl 23.59.

Vilket av Polarbröds alla bröd är just din favorit?

Vinnaren presenteras på bloggen, i ett inlägg, någon dag efter att den är avslutad. Glöm inte ange e-post så att jag kan kontakta dig om du har vunnit. Ev vinstskatt betalas av vinnaren. Har vinnare inte mailat adress inom 2 dagar fr o m att vinnaren har publicerats på bloggen (samma dag skickas mail till vinnaren), så väljs ny vinnare, så håll koll på inkorg/skräppost. Glöm inte följa Matstugan på Bloglovin för att inte missa någon lucka eller vinst.

Linda