Matstugans Julkalender – Lucka nr 16

16dec

God Morgon God Morgon, hoppas ni har sovit gott. Jag har en finfin julklapp till er idag, eller snarare två. Idag har TVÅ chansen att vinna en sladdlös skruvdragare från Bosch IXO Cutter. Bosch sladdlösa skruvdragare som heter IXO är perfekt för mindre vardagsuppgifter och småreparationer. Nu har även en ny tillsats släppts som heter IXO Cutter som kan användas till material som tapet, papp och annat dekorationsmaterial. Jag har själv den här skruvdragaren och använder den till allt (grym till IKEA möbler till exempel). Det är inte för inte som Bosch IXO har sålt i 13 miljoner exemplar världen över.

Bosch IXO Cutter kalender

 

Så här tävlar du:

För att vara med och tävla, svara på frågan nedan och lämna en motivering till varför du vill vinna. Tävlingen avslutas ikväll kl 23.59.

Förutom tillsatsen ’Cutter’ finns det flera andra praktiska tillsatser till Bosch IXO, ge något exempel.

Vinnaren presenteras på bloggen, i ett inlägg, någon dag efter att den är avslutad. Glöm inte ange e-post så att jag kan kontakta dig om du har vunnit. Ev vinstskatt betalas av vinnaren. Har vinnare inte mailat adress inom 2 dagar fr o m att vinnaren har publicerats på bloggen (samma dag skickas mail till vinnaren), så väljs ny vinnare, så håll koll på inkorg/skräppost. Glöm inte följa Matstugan på Bloglovin för att inte missa någon lucka eller vinst.

Linda