Matstugans Julkalender – Lucka nr 13

13dec

Dags för delikatesser igen! Eller vad sägs om att få den läckraste jullådan levererad hem till dörren? Fiskbilen erbjuder fri hemleverans av fisk och skaldjur av högsta kvalitet till Stor stockholm, Uppsala, Mälardalen, Stor-Göteborg, Västra Götaland, Halland, Malmö och Skåne. De finns även i Norge och Danmark. Nu tävlar jag ut ETT Julpaket som innehåller: ca 100g kallrökt lax, ca 300g gravad lax, ca 100g skaldjurspaté, ca 300g varmrökt regnbågsfilé och ca 300g rökt Hjortstek, som dessutom levereras hem till dig innan jul! Ps. Dock gäller det här enbart adresser i StorStockholm, Malmö och Göterborg.
fiskbilen.se

Så här tävlar du:

För att vara med och tävla, svara på frågan nedan och lämna en motivering till varför du vill vinna. Tävlingen avslutas ikväll kl 23.59.

Vad skulle du beställa från Fiskbilen till Nyår?

Vinnaren presenteras på bloggen, i ett inlägg, någon dag efter att den är avslutad. Glöm inte ange e-post så att jag kan kontakta dig om du har vunnit. Ev vinstskatt betalas av vinnaren. Har vinnare inte mailat adress inom 2 dagar fr o m att vinnaren har publicerats på bloggen (samma dag skickas mail till vinnaren), så väljs ny vinnare, så håll koll på inkorg/skräppost. Glöm inte följa Matstugan på Bloglovin för att inte missa någon lucka eller vinst.

Linda