Matstugans Julkalender – Lucka nr 5

5decIdag är det skönhetsdax här på Matstugan. Bakom dagens lucka gömmer sig TRE lyxiga skönhetspaket från Yves Rocher och EN rabattkod till ALLA MINA LÄSARE som får 20% rabatt på ett köp på yves-rocher.se genom att uppge rabattkoden: MATSTUGAN i varukorgen. Gäller fram till julafton 24/12.

Yves Rocher Julkalender

TRE kit med lyxigt innehåll är alltså dagens vinst från Yves Rocher. Varje kit innehåller:

Mascara Volume Elixir, Ögonskugga – Or ultra nacré, Läppglans – Sexy Pulp Volume Gloss, Silky Body Cream – Blackberries (Burk, 150 ml), Sparkling Shower Gel – Blackberries (Flaska, 250 ml), Sparkling Body Powder – Blackberries

Så tävlar du:

För att vara med och tävla, svara på frågan nedan och skicka med en kort motivering. Tävlingen avslutas ikväll kl 23.59.

Nämn två ytterligare dofter från deras Limited Edition julkollektion, utöver Yves Rochers Blackberries, som doftar svarta vinbär och björnbär

Vinnaren presenteras på bloggen, i ett inlägg, någon dag efter att den är avslutad. Glöm inte ange e-post så att jag kan kontakta dig om du har vunnit. Ev vinstskatt betalas av vinnaren. Har vinnare inte mailat adress inom 2 dagar fr o m att vinnaren har publicerats på bloggen (samma dag skickas mail till vinnaren), så väljs ny vinnare, så håll koll på inkorg/skräppost. Glöm inte följa Matstugan på Bloglovin för att inte missa någon lucka eller vinst.

Linda