Matstugans Julkalender – Lucka nr 4

4dec

Idag blir det gott bakom lucka nr 4. Allt som behövs för att ge nedräkningen mot jul den där extra guldkanten. Det är dags för Tehuset Javas lucka. Hos Tehuset Java hittar ni te- och kaffefavoriter, delikatesser som mandarinmarmelad, kakaopulver från Valrhona och Ramlösa lakrits, porslin från Pip Studio, klassikern Spode och Elsa Beskow glöggmuggar och mycket mycket annat.

Tehuset Java

Vinsten bakom dagens lucka är ett helt kit med juliga produkter: Svart julte i strut med smak av vanilj och kanel, Grönt julte i strut med smak av mandel, safflor, malva, kanel och stjärnanis, Julkaffe, stor strut med Pepparkakskola från Sockerbageriet, Julig plåtburk, Pepparkaksformar med Mumin och Lilla My och en julmugg. Kanske en polkagrisstång eller två.

Så tävlar du:

För att vara med och tävla, svara på frågan nedan och skicka med en kort motivering. Tävlingen avslutas ikväll kl 23.59.

Vilka tre saker skulle du ge bort i present från Tehuset Java?

Vinnaren presenteras på bloggen, i ett inlägg, någon dag efter att den är avslutad. Glöm inte ange e-post så att jag kan kontakta dig om du har vunnit. Ev vinstskatt betalas av vinnaren. Har vinnare inte mailat adress inom 2 dagar fr o m att vinnaren har publicerats på bloggen (samma dag skickas mail till vinnaren), så väljs ny vinnare, så håll koll på inkorg/skräppost. Glöm inte följa Matstugan på Bloglovin för att inte missa någon lucka eller vinst.

Linda