Matstugans Julkalender – Lucka nr 1

1dec

Bakom lucka nr 1 döljer sig något väldoftande som kommer sprida skönast tänkbara helgstämning hela veckan. Har ni gissat rätt? TRE av er läsare vinner idag toppsäljaren Orange Cinnamon från Village Candle i storlek 11 oz med en brinntid på minst 55 timmar, dvs räcker hela julen. Village Candles ljus är mina absoluta favoriter pga av den höga kvaliteten och de magiska dofterna (mina storfavoriter är Mulled Cider, Tropical Getaway och Orange Cinnamon).

Så tävlar du:

För att vara med och tävla, svara på frågan nedan och skicka med en kort motivering. Tävlingen avslutas ikväll kl 23.59.

Lista 5 anledningar till varför Village Candles ljus är så bra (svaret hittar du på Village Candles hemsida)

Ps. Läs tävlingsvillkoren sist i detta inlägg

julkalender matstugan 1

Vinnaren presenteras på bloggen, i ett kalenderinlägg, någon dag efter att den är avslutad. Glöm inte ange e-post så att jag kan kontakta dig om du har vunnit. Ev vinstskatt betalas av vinnaren. Har vinnare inte mailat adress inom 2 dagar fr o m att vinnaren har publicerats på bloggen (samma dag skickas mail till vinnaren), så väljs ny vinnare, så håll koll på inkorg/skräppost. Glöm inte följa Matstugan på Bloglovin för att inte missa någon lucka eller vinst.

Linda

82 kommentarer