Yves Rocher kvällsmys

Vi bloggare på Loppi fick en kväll i Yves Rochers butik på Sergelgatan här i Stockholm, efter stängningsdags. Lyxigt. Min fina bloggkollega Jenny var också där och jag lärde känna Ida lite. Vi bjöds på bubbel, wraps och macarons.

DSC_0435

När jag var liten kom det hem kataloger från Yves Rocher och man klistrade in klistermärken på det man ville ha. När paketet med produkterna kom så kändes det som julafton. Lite samma känsla infann sig nu under kvällen. Vi fick höra om historien bakom Yves Rocher och La Gacilly där allt startade, de har även ett SPA som ska vara magiskt: La Grée des Landes Èco-Hôtel Spa Yves Rocher.

yves rocher

Fastnade för deras Limited Edition i doften Pear Caramel som finns i allt från doftljus till bodylotion. Tillhör julkollektionen, verkligen skynda fynda luktar underbart. De hade massor med presentförpackningar. Ska kommas ihåg. Bekvämt med presentförpackning på ett tema eller lukt som julklapp eller present.

Yves rocher kväll

Då vi kom fick vi varsitt Entada halsband som ska ge lycka och tur (det låter ju toppen!). Entada är den chokladfärgade kärnan (stor som en clementin) i en afrikansk drömört. Den ska man bära nära (Ok! Vi testar direkt!). De hade en massa presentförpackningar till väldigt bra priser och så fint förpackade. Hela deras julkollektion var oemotståndlig. Förutom lukten Pear/caramel fanns hallon, björnbär och mandarin/choklad. Vi fick 20% rabatt under kvällen så det blev en del handlat till mig själv och lite julklappar.

yves rocher

Deras herrdoft Ambre Noir EdT segrade i kategorin Årets Herrdoft i Sveriges största och mest prestigefyllda branschtävling inom skönhet: Swedish Beauty & Cosmetics Awards 2014.

yves rocher

Min favorit sedan länge och en av deras storsäljare: Repair Lotion Extra Dry Skin med Sheasmör, så härligt fuktgivande. Brukar ha den som min vinterkräm.

yves rocher

Kom hem med dessa skatter: Julprodukter i form av skimrande duschgel, kräm och puder med glitter som doftar björnbär, guldigt plump läppglans, deras storsäljare handkräm, ögon makeup borttagningsmedel som ska vara grym och penna för nagellacksborttagningsmedel (so mjag har letat efter en sådan penna, jag målar alltid utanför). Så nöjd med kvällen!

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *