Kanske en jurist?

Mina vänner har verkligen gjort allt för att muntra upp mig efter att min relation gick i stöpet. En av mina närmsta vänner hade frågat sin man som är jurist om han inte hade någon lämplig på jobbet till mig. Han hade då tyckt att en jurist kanske inte var det bästa för mig. Ha Ha, för han är ju själv jurist.

Jag är inte redo att ta in någon just nu, vill bara hitta tillbaka till mig själv, vara med barnen och vänner, alla som får mig att skratta och tillför massa energi. Jag har varit alldeles för länge i en situation som varit negativ. Men det är gulligt av min vän att försöka hitta någon till mig och omtänksamt av hennes man att måna om att det ska vara någon bra. Tror han menade att en jurist jobbar för mycket. Fast huvudsaken är verkligen hur man är som person, hjärtat på rätta stället liksom och ärlig, omtänksam, osjälvisk, självdistans,rolig. Det är inte mycket man begär:-)

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *