Hållbar mysfrukost med Polarbröd

DSC_0177

Svischade förbi på frukost med Polarbröd för att smaka deras nya KRAV-märkta ekologiska knäcke, som bakats med förnybar energi och förslutits i miljövänliga påsar av sockerrör. Det var riktigt gott, det ser ut som och smakar precis som deras vanliga supergoda tunnbröd som jag kan äta hur många som helst av. Dessutom bjöds det på Bumla Fikon, gjort på surdeg. Brödet är nyckelhålsmärkt och har en låg sockerhalt.

polarbröd

Det norrländska familjebageriet Polarbröd satsar 150 miljoner på att investera i 4 egna vindkraftverk och har ett starkt miljötänk och engagemang i alla led där målet är att vara självförsörjande på förnybar energi. VD Karin Bodin, tilldelades i år utmärkelsen Hållbart ledarskap.

polarbröd

Roligt att prata med Terese, min sportiga bloggkollega på Loppi och Emma som bloggar på Finest (som också är väldigt sportig). Vi pratade bland annat om det här med barn och uppkoppling. Jag hade kunnat sitta där ett bra tag till och äta Polarbröds knäcke och Bumla, men är det vardag och jobbdag så är det.

God morgon på er!

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *