Tack Tack Tack…

1va4Re74GGxLDtbfz2tlpTdeJ8OjXGvw9tCzYqkXaRM,EkRAiH3pZ9L3yI4y-nWxfGCDusH50HAhqkMDhfiHb8A,OEmw2XHdm1gntaf4nPtCmyzoF-Rum4xnaCqtsbsGwDw

…för att ni läser här inne på Matstugan, till er som lämnade snälla kommentarer på mitt inlägg om När livet vänder…, ja alla ni som läste det, för ni var väldigt många som läste det faktiskt. Blev lite orolig över att jag varit för personlig, för privat. Men den relationen och det uppbrottet har påverkat allt i mitt liv och även bloggen på ett rätt negativt sätt, så kändes rätt att berätta. Jag är långt ifrån färdig med att bearbeta det hela, jag tänker mycket, försöker förstå, slickar mina sår lite. Men jag får massor med energi och glädje från er när ni lämnar kommentarer om allt möjligt, så ös på med kommentarer:-) Jag energibombas också just nu av alla mina vänner och som vanligt av det finaste jag har Annie och Magda.

Ps. Nu funkar länkarna till Sticky Chicken och Chokladmousse med mint som var med i Veckomenyn. Väl värda att testas.

Tack igen och Stor Kram

Linda

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *