Tjuvarnas jul – Trollkarlens dotter (och Godaste Pizzan)

Tjuvarnas jul trollkarlens dotter

Biomys! Exklusiv förhandsvisning av Tjuvarnas jul – Trollkarlens dotter, igår. Jag tog med mig Annie, Joel, Ida och deras pappa.

tjuvarnas jul

Vad tyckte vi då? Det är en stark film, rätt mörk. Annie grät hjärtskärande på slutet och jag fick tårar i ögonen. Det är en hel del otäcka figurer och skrämmande händelser så barn i sjuårsåldern bör absolut se den i vuxens sällskap. Storyn är väldigt bra, det snöar hela tiden och det är en del magi, vilket gör den julig. Sevärd.

vapiano

Efteråt gick jag och Annie och åt pizza på Vapiano på Stureplan. Det är en perfekt restaurang att gå på med barn. Otroligt god mat. Stenugnsbakade pizzor och äkta pasta i godaste såserna. Jag åt pizza med färsk spenat, pesto, mozzarella, färska tomater. Annie tog en barnpizza med ananas och skinka. Sååååå goda!

vapiano

 

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *