Det funkade!

Magda

Storbråken på morgonen verkar ha fått en lösning. Det har varit galna mornar där Magda har stått spritt språngande naken 10 minuter innan vi ska vara utanför dörren för att hinna med Annie till skolan och för att jag ska vara på jobbet lagom till att min lektion börjar. Hon har vägrat sätta på sig de kläder jag har tagit fram. Min stressnivå har varit skadlig och jag har till slut fått tvinga på henne kläderna genom att hålla henne fast. Man lämnar ett så ledset barn på förskola, känner sig som värsta föräldern i världen och mår dåligt av det hela dagen. Men nu så! Kvällen innan bad jag henne med honungslen röst och ett hav av tålamod att vi tillsammans skulle ta fram de kläder hon ville ha på sig dagen efter. Smärtfritt. Hon plockade med glädje fram kläder. På morgonen gled hon i sina självvalda kläder och det var totalt harmoni. Hon hade t o m tid att ligga och kika lite på tv innan vi skulle till förskolan. Håll tummarna för att det fortsätter så här.

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *