Granola och osis

granola

Dubbelsats av min favorit Granola med massa frön , kardemumma, kanel, äpplebittar. när den svalnat av så blandade jag ner kokoschips och blandade upp med corn flakes. Så gott. tänkte att det skulle räcka hela veckan.

DSC_0425

Men först spillde jag ut 1/4 av den stora satsen rakt ner i diskhon bland smutsig disk när jag skulle fota, gissa om irriterande!

DSC_0460

Sedan, nu i morse så åt barnen upp halva burken. De tog om och om. Vet inte hur många portioner de tog av Granolan. Men det var en bättre anledning såklart till att Granolan inte kommer räcka hela veckan. Vi gör en ny sats helt enkelt. No problem! Nu ska vi iväg på kalas igen, det har varit kalas både lördag och söndag den här helgen.

Linda

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *