Lakritsspöken och Kick

Summerbird

Det finns dagar, och så finns det speciella dagar. I morse var en speciell dag. Jag hade så bråttom iväg med Annie på morgonen (Magda sov hos sin pappa). Ut genom dörren i ett huj och då ser jag att det står en påse utanför från danska Summerbird (världens godaste choklad).

summerbird

I fanns de mest bedårande spökskumbollar med lakritsskum. Det var min vän Jessica som i smyg hade ställt påsen där kvällen innan. Så omtänksamt och typiskt underbart av henne. Och när jag stod på busshållplatsen och kände mig allmänt trött, sliten, gammal och less på en massa saker så pep det till och det här messet kom från en väninna. Då vet man att det bara måste bli en bra dag, och det blev det.

IMG_7488

 

 

Linda

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *