Oändligt älskad

PicMonkey Collage

Magda idag är det din dag. 3 år sedan du kom till oss. Du är oändligt älskad. Du har alltid gjort på ditt sätt. Jag hade haft endast en dag ledig från jobbet när du bestämde dig för att det var dags, två veckor tidigare än beräknat…

DSC_0032

I den stilen har du fortsatt. Du har en vilja av stål och ett temperament utan dess like. Samtidigt är du den roligaste, mest empatiska person jag någonsin träffat. Du brinner för att hjälpa alla sniglar så att de inte är mitt i vägen (vilket gör mig galen då vi ska till dagis), du kunde inte slita dig från den stora ormen du fick klappa på Kolmården eller spindeln på Skansenakvariet. Totalt orädd. Du storgråter då du lyfts av efter en ridtur på en häst och du till och med pratar dig varm för bärfisar. Du är fenomenal på att få människor runt om dig att göra dig tjänster som att hämta nappen då den ligger en meter bort, eller bära dig hit och dit.

DSC_0072

Älskade Magda, Grattis på din 3 årsdag!

Linda

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *