Mix & Go

Vi har i helgen testat Mix & Go som är en liten praktisk flaska med högkoncentrerad fruktjuice utan tillsatt socker som man kan smaksätta sitt vanliga vatten eller bubbelvatten med. Tidigare i år lanserades Mix & Go i Storbritannien, Tyskland, Frankrike, och Nederländerna och blev storsäljare. Nu har de kommit till Sverige.

Mix & Go

Förpackningarna är väldigt små så man kan lätt ha dem i väskan och det är bara att trycka ner lite direkt i flaskan när du vill smaksätta. Det var väldigt lätt att dosera, Annie gjorde det själv inför dansen. Hennes favorit blev Äpple & Svartvinbär.

Mix & go

De finns i tre smaker: Apelsin & persika, Äpple & Svartvinbär och Sommarfrukter. Man kan också smaksätta t ex kvarg eller keso med dem.

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *