Tandfen förstår

DSC_0011

Tand nummer två lossnade för några nätter sedan och var spårlöst försvunnen på morgonen. Annie tror att hon svalt den. Kan vara så. Hon var så ledsen. Men jag sa att Tandfen förstår sådant. Hon skrev en lapp och vi ställde ett glas vatten bredvid. Mycket riktigt tandfen förstod situationen och hade lämnat en guldpeng och två små hårclips till henne.

Linda

4 kommentarer

  1. Sötnos! Min dotter har skrivit brev till tandfen varje gång och bett henne lämna tanden, men ändå ge en peng. Och det har funkat! 🙂

    • Ha Ha, min Annie skulle nog gå igång på att få möjligheten att behålla tanden OCH få peng….Men vad gör man med de sparade tänderna? 🙂

  2. Ny läsare här! Detta var jagbara tvungen att kommentera. Helt ljuvligt söt liten lapp till tandfén!!! Tur hon förstod! Fin blogg dessutom med mänder av goda recept! Här kikar jag nog in ett par ggr till

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *