Littlelephant inte bara för de minsta….

littlelephants

Littlelephant montern fastnade man vid på Formexmässan, vilka mönster, färger och former. Trodde Littlelephant var för små barn men deras produkter passar perfekt för oss lite större, som har barnasinnet kvar förstås. Dessa tekannor, man blir glad av dem. Tycker deras mönster sneglar väldigt mycket åt Josef Frank, Svenskt Tenn, väldigt mycket. Det är inget negativt det.

littlephant

Skärbrädorna i porslin med härliga färger och mönster blev nominerade till Formex Formidable 2014. Verkligen vill ha! Tänk att servera lite ost på dem. Muggarna är bara totalt härliga.

littlelephant

Linda

2 kommentarer

  1. Hej! Vilken fantastisk design!!!! Föll pladask för koppar, skärbrädor m.m…..och det händer inte ofta. 🙂

    Trevlig blogg!

    Med vänlig hälsning Pia

    • Ja, jag föll också. Min dotter har en Lillelephanttavla och flera böcker Helt plötsligt är det en design på superfina saker för vuxna. Man blir väldigt glad av den lekfulla designen och färgerna. Trevlig Helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *