Spännande helg

soft-nordic-560x270

Det blir en rolig helg på alla sätt! Jag ska på FORMEX mässan idag tillsammans med Rose-Marie. Jag ser fram emot en massa nyheter inom speciellt det ätbara området: mat, bak, porslin, dukning osv. Så spännande att se vad som gäller i höst och vinter. Jag ska visa er allt som är intressant!

Bambi-BW

Sedan följer fröken, eller fru är hon ju, med hem till mig på middag, prat och skratt. Det ser jag så mycket fram emot. Har planerat mat och dryck. Kommer bland annat bjuda henne på en drink hon aldrig någonsin testat (och inte så många andra heller), en sås hon mer eller mindre kommer dricka för att den är så god och mycket annat roligt. Världens bästa vän är hon. Igår gjorde jag en väldigt rolig sak med N, men det berättar jag om i helgen. Så glöm inte kika in! Ha världens bästa helg.

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *