OXO Tower – Tips till London

Oxo tower

Spenderar ni lite tid i London så missa inte OXO Tower för en drink på deras terrass med helt fantastisk utsikt över Thames, Charing Cross och City. Vi spenderade en hel kväll där då jag var där i påskas. Utsökta drinkar. Jag tog en Singapore sling, en riktig klassiskt cocktail, så ljuvlig. Det var min vän Gita jag mötte upp i London. Det är hon och hennes familj vi bor hos i Schweiz.

Oxo tower

Eller slå på lite större och ät middag där, fenomenalt! Det är en så mäktig känsla att sitta där, men visst det kostar lite extra. Mannen vid bordet bredvid friade till sin tjej då vi satt där, romantiskt. Det är den där romantiska,speciella känslan där. Till förrätt tog vi Sparris med chevre pannacotta, som totalt smälte i munnen. Lite rostade svarta oliver och smoked paprikapulver som dekoration och smakhöjare.

Oxo tower

Huvudrätt: Roast Chateaubriand, beef fat chips, béarnaise sauce, baby spinach and bacon salad, GOTT!!!

OXO tower En så perfekt fin kväll som man kan unna sig någon gång då och då och på köpet få ett minne för livet.

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *