Dragon Gate?!?!

PicMonkey Collage

Känner ni till Dragon Gate? Det är ett så mysko ställe vid E4an nära Gävle. Känns som om man har kommit till Kina mitt i ingenstans. Nu åkte vi förbi där efter Furuvik för några veckor sedan. Det var middagstid så vi tänkte vi kunde testa. Rätt så motvilligt från min sida. Jag har ätit där en gång tidigare på väg i bil till Norrland. Det resulterade i att Annie, uppenbarligen matförgiftad, kräktes ner hela bilen 4 gånger. Ett av mina värsta minnen. Men ok, tänkte att jag kanske kunde omvändas. Men, nä, sorry, tycker maten är ofräsch som bara den. 138 kr för en buffé där du endast har 6 olika saker att välja på, inget av det känns vällagat. Utöver det någon slags mongolisk buffé där jag vägrade röra köttet för det såg ut att ha legat länge eller var fortfarande fruset. Kan man inte kasta in Arga Kocken där för att styra upp? Har ni varit där? Vad tycker ni?

Linda

0 kommentarer

  1. Haha, vi bor inte alls långt från Dragon Gate och jag kan säga att så gott som alla här i kommunen tycker att stället är lite mysko. Så påkostat, men så tomt! Jag förstår inte ur de ens har råd att ha folk där som lagar mat och sköter stället! Det var många många år sedan jag åt där, så det kan jag tyvärr inte ge min syn på. Brukar liksom inte gå på ställen som knappt har några gäster 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *