Kungsörnens bidrag till Frankrikeresan

kungsörnen

Titta vad jag hade planerat att ta med i resväskan till Frankrike, så så nöjd! Boendet skulle ha varit ett hyrt litet hus lite utanför Saint-Malo. Då man hyr hus en vecka så vill man kanske inte köpa på sig påsar med mjöl, socker bakpulver osv. Då blir det verkligen perfekt med färdigmixer som går snabbt att röra ihop. Det kan då lätt bli pizza en kväll, sockerkaka att ta med till stranden, nybakt bröd till frukost och barnen ska själva få baka lite roliga cup cakes som en pysselgrej. Tack Kungsörnen!

Linda

0 kommentarer

    • Tack för fina ord. Önskar jag kunde svara, men måste ta hänsyn till alla inblandade. Grymt besviken och sur var jag som bara den ett tag. Nu har jag hämtat mig och fixar en bra vecka för barnen med nära vänner, bad och massa positiv input. Dessutom så har jag ju lyckats pricka in bästa möjliga sommarveckan att vara hemma på här i Sverige. Snart åker jag och Annie till Schweiz. Håll tummarna att det blir en kanonresa:-) Hoppas du också har en fin vecka:-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *