Ekologiska produkter till bra pris

Änglamark coop

Jag har fått äran att testa några ekologiska produkter ur Coops Änglamark sortiment. Så gärna! Visste ni att Coop har Sveriges största ekologiska sortiment och att de strävar efter att sänka priserna på dem så mycket som möjligt. Målet är att 20% av all mat de säljer ska vara ekologisk år 2020. Bra! Coop har också engagerat sig i ekologiskt jordbruk och frågat riksdagspartierna vad de vill göra för att stimulera ekologisk produktion och konsumtion i Sverige. Ni hittar deras svar på Partiernas Ekolöften. Du kan läsa mer om deras engagemang i miljön och ekologi HÄR.

Nu ska här smakas ekologisk ketchup, rostad lök, pasta mm. Mintchokladen har jag nästan ätit upp, kunde inte motstå och inte sluta. Ha en finfin dag!

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *