Film Anytime & VOD

SF EVENT

SF bjöd in till lunch häromveckan och det var väldigt givande. Jag lärde mig en ny användbar förkortning: VOD, Video on Demand. Det är exakt vad jag behöver. Film som man hyr online eller via sin SmartTV. Jag visste inte att man kunde hyra film styckvis. För mig som är en sådan sporadisk tittare passar det alldeles perfekt att via SF Anytime hyra film utan krav på abonnemang. På Topplistan har de har både Frost, 12 Years a Slave och Hundraåringen, 3 filmer som jag så gärna vill se (och nu ska se).

DSC_0053

Vi bjöds på lite filmmat, nostalgisk, 80-talstypisk räkcocktail som representerade filmen Hustler (vill se), sedan hamburgare för filmen Dallas Buyers Club (vill se), och sist men inte minst lite glass så skulle påminna om Frost (absolut vill se). Alla dessa tre har jag fått för mig är superbra. De två första har ännu inte kommit in till SF Anytime, men de är på väg. Har ni sett någon av dem? Bra? Värda att hyra?

sf FILMJag och Rose-Marie framför Frost Snögubben, extra stor. De nämnde något om att de skulle tävla ut den bland oss. Jag blev mest rädd då. Tänk! Var ska man ha den här typen och hur rädd skulle man inte bli om han stod i sovrummet då man vaknade till på natten?

DSC_0088

De presenterade även sin intressanta forskning där de bl a frågat enligt ovan. Kan det verkligen stämma att det endast är 54% som, någon gång, använt TVn som barnvakt då man gör mat eller pysslar med annat . Är det verkligen sant att 40% har aldrig använt TVn som barnpassning? Konstigt för jag, inklusive alla som jag känner, har verkligen satt barnen framför TVn samtidigt som jag fixar maten eller något annat. Hmmmmm….Vad tror ni?

Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *